Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Babyshower Rotterdam

Wil je een babyshower houden in Rotterdam? Your Private Party heeft de ideale locatie te huur. Het geven van een babyshower is een overgewaaide traditie uit Amerika. Het is een feestje dat wordt georganiseerd voor een zwangere vrouw om te vieren dat ze een baby krijgt. Moeder en ongeboren kind worden in het zonnetje gezet. De babyshower is vaak een verrassing voor de aanstaande moeder en wordt geregeld door haar vriendinnen en familie. Ga jij een babyshower in Rotterdam organiseren? Hier vind je alles wat je moet weten over een babyshower en welke locatie daarvoor geschikt is.

Babyshower op locatie, dan is de verrassing het grootst

Je kunt natuurlijk een babyshower thuis geven. Maar dan is het geen leuke verrassing meer voor de aanstaande moeder. Je eigen huis beschikbaar stellen is natuurlijk ook een optie maar dan zit jij achteraf met de bende. Nee, steeds vaker wordt een babyshower op locatie gegeven. In Rotterdam hebben wij geschikte ruimtes om een geweldige babyshower te houden. Niet te groot en niet te klein, we hebben voor allerlei soorten groepen een geschikte zaal. Je mag de ruimte zelf aankleden naar wens en ook eigen eten of drinken meenemen is geen enkel probleem. Wil je dat de baby shower een echte verrassing is? Huur dan een ruimte via Your Private Party. Dan weet je zeker dat het een geslaagd feestje gaat worden. Bekijk de verschillende babyshower thema's.

baby shower organiseren in Rotterdam

Tips voor de organisatie

Het is natuurlijk leuk om de aanstaande moeder te verrassen maar het is ook wel handig om te vragen of de moeder er wel op zit te wachten. Aan het einde van de zwangerschap kunnen kwaaltjes opspelen en wil de aanstaande moeder het misschien wel rustig aan doen. Je kunt er ook voor kiezen om niet tot het laatst te wachten maar al eerder tijdens de zwangerschap een babyshower te geven. Gebruikelijk is zo rond de dertig weken. De moeder in spé is dan nog fit genoeg voor een feestje en er is meer duidelijk over de verloop van de zwangerschap. En vaak is dan ook het geslacht bekend van de baby. Wel zo handig als je een cadeautje gaat kopen. Een babyshower op locatie in Rotterdam kun je ook het beste ‘s middags houden. De meeste zwangere vrouwen houden het ‘s avonds niet meer zo lang vol.

Wat kun je doen tijdens een babyshower?

Je kunt de babyshower net zo groot maken als je zelf wilt. Bij Your Private Party vind je verschillende ruimtes. Dus het maakt niet uit hoe groot de club is. Het is ook leuk om activiteiten te organiseren. Ook hierbij kan Your Private Party je helpen. We doen graag een paar suggesties: Pimp my baby bottle, rad van avontuur met party games gegeven door een sexy butler of een high tea. Dat geeft je babyshower in Rotterdam net een extra feestelijk tintje.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het houden van een babyshower in Rotterdam? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen en welke accommodaties we in de aanbieding hebben. Met locatieverhuur van Your Private Party weet je zeker dat de basis voor een spetterende babyshower gelegd is!

Weten hoe wij je kunnen helpen met een babyshower?