Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

Dadchelor

 

 

Babyshower voor mannen?
Organiseer hier je Dadchelor

Het is eindelijk zo ver; je beste vriend wordt vader. Dit is een speciale gelegenheid die je niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Een babyshower is dan een gaaf idee om te organiseren. Bij vrouwen is zo’n feestje al niet meer weg te denken. Voor mannen is dit iets minder vanzelfsprekend. Toch zien we  een ‘ Dadchelor’ steeds populairder worden. Ook bij Your Private party. Wij organiseren namelijk een babyshower voor mannen. Onze babyshowers zijn een tikkeltje erotischer, hilarischer èn origineler. We verwelkomen je graag op onze unieke locatie.

 

Babyshower

Wat is een babyshower?

Een babyshower is een feestelijke gelegenheid om de toekomstige vader of moeder in het zonnetje te zetten. Deze trend is overgewaaid uit Amerika. Een babyshower wordt altijd voor de geboorte georganiseerd. Om preciezer te zijn: vaak zo’n 5-6 weken voor de bevalling. Tijdens een babyshower worden de beste vrienden/vriendinnen, kennissen en familieleden van de toekomstige ouder uitgenodigd. Voor vrouwen is dit echt een ‘vrouwendagje’. Ook onder mannen wordt een babyshower steeds populairder. Het is immers een mooie gelegenheid om bij stil te staan. Een mannelijke babyshower wordt ook wel Dadchelor genoemd.

Bij dit feestje staat natuurlijk: genieten, lachen en herinneringen ophalen centraal. Met verschillende (hilarische) activiteiten wordt de toekomstige vader of mamma klaargestoomd voor het ouderschap. Ook het overhandigen van ‘handige’ cadeautjes mogen zeker niet ontbreken.

 

Lekkere hapjes voor een Dadchelor

 

Waarom een babyshower voor mannen bij Your Private party?

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om een Dadchelor te organiseren. Bij de toekomstige vader thuis of bij een vriend. En met wat biertjes, versnaperingen en een paar spelletjes vieren jullie het. Toch kan het vele malen leuker, origineler en tikkeltje mannelijker. Bij Your Private party zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Op een ‘geheime’ locatie wordt de toekomstige vader ontvangen door onze sexy bunny. Waarschijnlijk kan jij de blik van je beste vriend wel inschatten 🙂

Hij denkt natuurlijk dat jij hem meeneemt voor een dagje shoppen. Tot er plots een sexy dame voor zijn neus verschijnt. Bijgekomen van het gelach en de sexy bunny? Dan is het tijd voor drankjes, hapjes èn party games. Alle hilarische spelletjes staan in het teken van ouderschap. Wat dacht je van:

  1. Speen steken met je vrienden
  2. Pamper wisselen
  3. Paren of baren (quiz)
  4. Drinken uit een flesje

De sexy bunny zorgt uiteraard voor nog meer grappige spelletjes. Natuurlijk hebben wij ook nog een ‘pittig’ toetje aan het einde van de babyshower. De toekomstige vader krijgt namelijk een stripshow. Als dat nou geen typisch mannelijk toetje is 😉

Babyshower spelletjes voor mannen tijdens deze workshop

Èen ding is een feit: tijdens deze gelegenheid worden spelletjes gespeeld. Niet zomaar spelletjes, als ‘Mens erger je niet’. Het gaat een tikkeltje verder. De spelletjes zijn namelijk gericht op het vaderschap. Wij organiseren dan ook een babyshower met allerlei leuke en hilarische spelletjes. Eigenlijk net als het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen… Dan wordt ook vaak op een ludieke manier de grens opgezocht. Hieronder leggen wij een paar van deze spelletjes uit.


Speen steken met je vrienden

Als vader ontkom je natuurlijk niet aan speentjes. Het is dan ook goed om er vroegtijdig kennis mee te maken. En hoe kan dat nou beter dan met het spel ‘speen steken’. Je raadt het wellicht al: wie oh wie krijgt er de meeste spenen aan hun stokje? Daar draait het om in dit spel. Het klinkt wellicht makkelijker, maar dat is het niet. Het spel gaat als volgt: twee personen staan bij een tafel. Op de tafel liggen meerdere spenen. Na het startsignaal dien je zo snel mogelijk èn zoveel mogelijk spenen te verzamelen. Dit doe je door de sateprikker in je mond te houden. Je probeert zoveel mogelijk  speentjes te bevestigen aan de prikker. Heb jij de meeste spenen verzameld van je vriendengroep? Dan win jij dit spel.


Paren of baren (quiz)

Er zit een groot verschil tussen de betekenis van deze woorden. Toch kan het op beeld nèt wat vergelijkend overkomen. En dat maakt dit spelletje van Your Bachelorparty juist zo hilarisch. Want zeg nou zelf: jij bent van mening dat je het makkelijk kan onderscheiden? Toch blijkt dit lastiger dan gedacht. Bij iedere vriendengroep komen wij namelijk mannen tegen die het verkeerde antwoord geven. Dat vinden wij niet zo gek, gezien de afbeeldingen die de sexy bunny aan jullie toont. Zij toont namelijk een afbeelding van een ‘seks scène’ en iemand die aan het baren is. Daarnaast stelt ze ook kennisvragen.

Voor de vader is het tevens een handige quiz. Met paren of baren komt hij er hopelijk snel achter wanneer zijn vrouw of vriendin aan het bevallen is. Je zal maar net zien dat hij toch wat anders denkt op het moment suprême 😉


Hapjes van babyvoeding

Even geen culinair hoogstandje van een chef-kok. Jullie gaan namelijk babyvoeding proeven uit een potje. Als vader zijnde ontkom je er niet aan om potjes met groentes, fruit en ander eten te kopen. Iets wat jij als man uiteraard niet gewend bent. De smaak zal dan ook zeker ‘verrassend’ zijn. Èn dat maakt het zo leuk: je leert weer kennismaken met babyvoeding samen met je volwassen vrienden 😉 En zeg nou zelf. Je eet waarschijnlijk niet elke avond erwten met aardappelen uit een potje. In dit spel blinddoekt de sexy bunny jullie groep. Vervolgens proeven jullie èèn voor èèn bepaalde hapjes. Daarna raden jullie de smaak. Heb jij de meeste smaken goed geraden? Dan win je dit spelletje.


Drinken uit een flesje

Het is waarschijnlijk al een tijd geleden dat je uit een drinkfles hebt gedronken. Althans een babyfles, oftewel ‘zuigfles’. Het wordt hoog tijd dat de aanstaande vader zo’n drinkfles weer tevoorschijn haalt. En wat is nou de ideale gelegenheid om dat te doen én hier opnieuw kennis mee te maken? Je voelt het wellicht al aankomen: namelijk tijdens een Dadchelor. Samen met de vriendengroep, kennissen en familieleden gaan jullie een drankje drinken uit dit flesje. En dat wordt nog wel een uitdaging. Je mag namelijk niet je handen gebruiken. Doe je dat wel, dan geeft onze sexy bunny je een gepaste straf 😉


Pamper wisselen

Dit is een taak waar vele vaders tegenop zitten: het verwisselen van een vieze luier. Toch hoort het erbij. Dan is het natuurlijk goed als je van tevoren al alle technieken leert. De één krijgt binnen een mum van tijd onder de knie, terwijl de ander hier een dag voor nodig heeft. Tijdens onze workshop besteden wij hier op een ludieke manier aandacht aan. De aanstaande vader gaat samen met de groep pampers verwisselen. En je raadt het al: de snelste en beste wint. Wellicht ontdek je nog een verborgen talent tijdens dit spelletje. Grote kans dat vrouwen dit pluspuntje wel kunnen waarderen.

babyshower voor mannen

Babyshower

Wat kost een Dadchelor workshop?

Een babyshower voor mannen kost bij ons 40 euro per persoon. Het voordeel is dat je zelf niks hoeft te organiseren en onbezorgd kan genieten van de babyshower. Dit allemaal op een unieke locatie in Rotterdam waar jullie helemaal in de stemming komen. In de prijs voor de workshop zit het volgende inbegrepen:

  • Drankjes
  • Versnaperingen
  • Sexy bunny die je groep begeleidt
  • Locatie voor speciale feestelijke gelegenheden
  • Stripshow (t.w.v. € 170)

Vinden jullie een stripshow nét iets te ver gaan? Dan kan je het uiteraard zonder striptease boeken. De prijs is dan 30 euro per persoon.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?