Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Dansworkshop Rotterdam

Wil jij de show stelen op de dansvloer of een showtje weggeven voor je partner? Dan is een dansworkshop in Rotterdam echt iets voor jou en je vriendinnen. Deze workshop van Your Private Party is niet voor niets erg populair voor vrijgezellenfeesten en vriendinnenuitjes. Een dansworkshop in Rotterdam is een onvergetelijke ervaring. Leer sexy moves, verleiden met je ogen en krik je zelfvertrouwen op. Maar maak bovendien een hoop lol met je vriendinnen. Na afloop zul je nog vaak met veel plezier terugdenken aan deze geweldige dag. Wij kennen alle trucjes zodat jullie helemaal los kunnen gaan en voor een spetterende show gaan zorgen. Dus waar wacht je nog op?

Wat voor dansworkshops zijn er?

Bij Your Private Party kun je verschillende soorten dansworkshops volgen in Rotterdam. Of je nu wilt leren twerken, burlesque dansen, buikdansen, disco dansen, dirty dancing of een goede striptease wilt uitvoeren. Je leert het allemaal tijdens een workshop van Your Private Party. Alle dansworkshops in Rotterdam worden gegeven door professionals. Want alle dansen hebben weer een andere techniek. Bij twerken draait het vooral om je heupen en billen, terwijl bij burlesque dansen allerlei verleidingstechnieken aan bod komen. Bij alle dansen leer je hoe je sexy moet bewegen en dat is goed voor je zelfvertrouwen. Welke dans je ook kiest, je leert tijdens de workshop de basisbeginselen. En nog belangrijker, jullie zullen samen een hoop lol beleven!

Wat houdt een dansworkshop in?

Allereerst: een dansworkshop in Rotterdam is niet alleen voor vrouwen die goed kunnen dansen. Iedereen kan deze workshop volgen want elke vrouw is sexy en kan dansen! Je wordt begeleidt door een professionele danscoach die je de fijne kneepjes van verschillende soorten dansen kan bijbrengen. Je kunt kleding dragen waarin jij je mooi, prettig en vrouwelijk in voelt. Niets moet, alles mag. We beginnen altijd met een goede warming up want je gaat veel spieren gebruiken. Daarna gaan we aan de slag met de dans en dat doen we stap voor stap, in jullie tempo. We sluiten de workshop af met een choreografie zodat jullie kunnen laten zien wat jullie geleerd hebben. Heb je een vrijgezellenfeest? Dan mag de aanstaande bruid natuurlijk haar moves laten zien. Het wordt een leerzame en gezellige dag waar lachen voorop staat!

Verschillende soorten workshops

Naast een dansworkshop in Rotterdam kun je bij Your Private Party voor nog meer sexy workshops terecht. Leer bijvoorbeeld hoe je moet goed moet aftrekken. De workshop aftrekken is erg populair en dat is niet gek ook. Het is erg leuk en leerzaam, zeker als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Het is ook mogelijk om combinaties te maken. Geniet na de dansworkshop bijvoorbeeld van een erotisch diner of strip diner.

Meer informatie

Interesse in een dansworkshop in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Private Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een dansworkshop?