Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

EROTISCHE WORKSHOP

 

Handjob workshop

Steek letterlijk je handen uit de mouwen en volg de handjob workshop van Your Private Party. Naast het feit dat je zeker lol zult beleven gedurende deze workshop, leer je er misschien ook nog wel iets nuttigs bij. Zet dus al je schaamte opzij en leer hoe jij en je vriendinnen tijdens een uitje of vrijgezellenfeest moet omgaan met het mannelijk geslachtsdeel. Dit is niet alleen prettig voor hem, maar ook voor jullie!
Deze workshop aftrekken is ook bekend van RUMAG TV. Hier heeft René samen met zijn moeder Marion deze workshop gevolgd, wat natuurlijk een hoop hilarische momenten op leverde.

Over de workshop

Na de uitleg van de nodige theorie over het mannelijk lichaam is het tijd om dit toe te passen in de praktijk. Zo leer je de fijnste tot de heftigste handelingen die tot verschillende effecten kan leiden voor de man. Dit doe je uiteraard niet alleen met je hand, maar ook ga je gebruik maken van je mond.

Deze technieken wordt aan jullie uitgelegd door een aftrek-expert, wie kan dit jullie nou beter aanleren dan een sexcoach of pornoster? Ben je bang dat het hierdoor ongemakkelijk wordt? Bij Your Private Party nemen we het vak serieus en stellen we jullie op je gemak. We laten iedereen ook vrij in wat je wel of niet wilt doen, maar wij weten zeker dat iedereen helemaal loskomt bij het ontdekken van je (nieuwe) aftrek talent!

Wij van Your Private Party zorgen voor de benodigde materialen en ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

Bij de workshop zit het volgende inbegrepen:

> Welkomstdrankje

> Duur 1,5

> Groepsfoto

> Accessoires

> Certificaat

 

 

Workshop handjob
Workshop handjob

De prijzen

De handjob workshop is te volgen bij ons, of bij jullie op locatie. Op deze manier hoef je de vrijgezel niet het huis uit te lokken, maar kunnen we haar optimaal verrassen. De prijzen dan als volgt:

> €35,- per persoon (Onze locatie)

> €27,50,- per persoon (op jullie locatie)

De workshop is al te volgen vanaf 8 personen.

Ben je geïnteresseerd? Plan dan vandaag nog een datum!

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?