Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

BABYSHOWER

 

 

Babyshower

Voor een babyshower hebben we vele mogelijkheden en verschillende activiteiten. Wil je dat wij de babyshower regelen? Dan stellen we een speciaal programma voor je samen. Dit kun je zo ludiek maken als je zelf wil, met partygames of bijvoorbeeld bediening door een sexy butler. Wij kunnen er sowieso voor zorgen dat de locatie geheel is gedecoreerd in het teken van een babyshower!
Hiervoor werken wij samen met Party and weddings, zij zijn gespecialiseerd in het decoreren van een feestzaal.
Of doen jullie het toch liever zelf? Dat is natuurlijk altijd mogelijk.
Het is dan ook geen probleem als jullie iets eerder arriveren om de zaal te decoreren en zo de "mom to be" een geweldige dag te bezorgen.

 

Zaaltje huren voor een babyshower
Decoratie ideeën voor een babyshower

Diverse opties

Babyshower

Babyshower

Voor een baby shower hebben wij een speciaal programma samen gesteld.
Dit programma duurt 2,5 uur en ziet er als volgt uit:

> Ontvangst met een welkomstdrankje (voor de aanstaande moeder alcohol vrije bubbels )
> Bier, fris, wijn, koffie en thee
> Partygames die geheel in het teken staan van het aankomende moederschap
> Tijd voor de cadeaus
> Groepsfoto

Partygames met ons speciale rad van fortuin

Iedereen kent het rad van fortuin wel. En wij hebben er speciaal een samen laten stellen met leuke opdrachten voor een babyshower. Denk hierbij aan opdrachten en spelletjes zoals; Speen steken, zing een baby liedje, hapje voeren etc. Wij zorgen ervoor dat onze locatie geheel is gedecoreerd in het teken van een babyshower.

Kosten van dit pakket zijn 30 euro p.p. en is te boeken vanaf 10 personen.

Extra optie voor dit programma: kies voor de bediening en spelbegeleider voor een sexy butler.
De extra kosten hiervoor zijn 75 euro.

Pimp my baby bottle

Versier jouw eigen baby flesje

Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een babyshower? Dan is onze workshop pimp my baby bottle een erg leuk idee. Jullie krijgen ieder een baby flesje van gips dat jullie mogen pimpen.

Topless butler

Deze workshop wordt gegeven door een van onze topless butlers. Nadat hij alle benodigde accessoires heeft klaar gezet (verf, glitters, lint, strikjes) kan het versieren van het baby flesje beginnen.
En krijgen jullie dorst tijdens de workshop? Onze butler kan ondertussen ook drankjes serveren.

Een leuk aandenken

Na deze workshop hebben jullie niet alleen een te gekke babyshower beleefd maar ook nog eens een leuk aandenken aan deze dag. De gepimpte baby flesjes kunnen jullie mee naar huis nemen.

Waar kan ik de deze workshop volgen?

Deze workshop pimp my baby bottle kunnen wij gewoon bij jullie thuis geven. Maar komen jullie liever bij een locatie van ons? Dat zou ook kunnen. Deze kunnen wij dan geven in Amsterdam, Antwerpen, Breda en Rotterdam.

De workshop duurt 1 uur en kost € 19,50 per persoon. Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen.
Wil je dat deze workshop wordt gegeven door een sexy butler dan kost het € 25,- per persoon.

Babyshower high tea

Babyshower high tea

Bij een babyshower denk je natuurlijk aan allemaal lekkere hapjes en drankjes. Een high tea past daar uitstekend bij! Laat de mom te be en haar vriendinnen heerlijk verwennen en in de watten leggen. Wij zorgen voor een tafel vol met lekkers; van cupcakes tot hartige hapjes, er is voor ieder wat wils. En natuurlijk kan een goede pot thee niet ontbreken.

Wij zorgen ervoor dat de locatie prachtig aangekleed is. Weet de mama in spé al wat het wordt? Dan kan er gekozen worden voor roze of juist blauwe aankleding.

De babyshower high tea duurt 2 uur en kost € 22,50 per persoon.

Sexy high tea

Mag de high tea wel wat spannender? Trek dan de stoute schoenen aan en maak er een sexy high tea van! Hierbij worden jullie bediend door een sexy butler, die jullie gedurende deze erotische high tea zal bedienen én entertainen. Dat is pas smakelijk genieten van jullie gerechten! Deze babyshower zullen jullie niet snel vergeten.

De sexy high tea duurt 2 uur, kost € 22,50 per persoon en éénmalig € 75,- extra voor de sexy butler.

Extra opties bij de babyshower high tea en Sexy high tea

Wil je graag je zus of vriendin verrassen met een babyshower taart? Dan regelen wij dat voor jou! De extra kosten hiervoor zijn € 65,-.

Je kunt de high tea ook uitbreiden met leuke activiteiten zoals slabbertjes/rompertjes pimpen. De extra kosten hiervoor zijn € 4,50 per persoon.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?