Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Ben je bezig met de organisatie van een vrijgezellenfeest in Rotterdam? Dan kan Your Private Party je daarbij helpen. Wij zijn de organisator op het gebied van vrijgezellenfeesten. Of je nu met de aanstaande bruid of bruidegom op pad gaat, wij hebben altijd een geschikte activiteit zodat je vrijgezellenfeest in Rotterdam een echt succes wordt. In Rotterdam is ontzettend veel te doen. Je kunt natuurlijk een kroegentocht houden of wijnen op het terras, maar er zijn veel meer originele opties. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Vrijgezellenfeesten met een stout tintje

Bij Your Private Party kun je verschillende soorten workshops boeken. Ze hebben allemaal een ding gemeen: er zit een stout tintje aan. Als je vriendin in het huwelijksbootje stapt, wil je haar nog een keer laten genieten van mannelijk schoon. En met een erotisch vrijgezellenfeest is de vrijgezel goed voorbereid op zijn of haar huwelijksnacht. Leer samen twerken, burlesque dansen, disco dansen, buikdansen of dirty dancing. Ook leuk, volg een workshop aftrekken of doe creatief en ga een Tarzan pimpen. En dat kan tijdens een vrijgezellenfeest in Rotterdam van Your Private Party. Niks is te gek en bijna alles is mogelijk. We doen je graag wat suggesties. Populaire workshops zijn naaktmodel schilderen, 50 tinten grijs, erotische chocolade workshop,  erotisch dineren, strip diner, erotische high tea, cocktail workshop of speel partygames, gegeven door een sexy butler.

Tips voor de organisatie

Een vrijgezellenfeest organiseren wordt vaak overgelaten aan de getuige of ceremoniemeester. Zij kennen de bruid of bruidegom immers goed en weten precies wat wel of niet in de smaak valt. Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest in Rotterdam te organiseren? Gefeliciteerd, dat is namelijk erg leuk om te doen. Maar je moet wel rekening houden met bepaalde zaken. Zo is het belangrijk om een goede planning te maken en ruim van tevoren te beginnen met de organisatie. Populaire activiteiten zijn vaak al snel volgeboekt. Dus hoe eerder je begint, hoe meer er mogelijk is. Maak daarnaast ook een budget. Hoeveel willen jullie maximaal besteden aan een vrijgezellenfeest? Houd ook rekening met het feit dat de bruid of bruidegom vrijgehouden wordt. Het is zijn of haar feestje dus hun portemonnee mag deze dag dicht blijven. En dan moet je nog op zoek naar een geschikte activiteit want een avondje stappen kan altijd nog. Nee, je wilt toch dat de bruid of bruidegom zijn of haar vrijgezellenleven met een hoogtepunt afsluit. En dat kan bij Your Private Party! Wij hebben hartstikke leuke workshops samengesteld maar je kunt bij ons ook een locatie afhuren zodat je zelf iets kunt organiseren. In Rotterdam hebben wij altijd wat geschiktst voor jullie in de aanbieding.

Meer weten? Neem gerust contact op

Wil je graag een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Rotterdam? En wil je bijvoorbeeld een workshop paaldansen boeken? Dat kan bij Your Private Party. Je kunt makkelijk en snel via onze site je gewenste workshop boeken. Of je nu wilt gaan paaldansen, een stripper wilt huren of een workshop aftrekken wilt volgen, het kan allemaal. Als je nog meer wilt weten over wat wij te bieden hebben of ook een ruimte wilt huren in Rotterdam, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?