Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

VRIJGEZELLENFEEST

 

Verras de aanstaande bruid of bruidegom

Vrijgezellenfeest

Is het jouw beurt om een vrijgezellenfeest te organiseren voor je beste vriendin? Of wil je jouw beste maat eens even lekker voor het blok zetten voor de ogen van zijn vrienden? Dan zit je hier helemaal goed! Wij geven jou tips en tricks die je helpen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen. Met deze ingrediënten wordt het door jou georganiseerde vrijgezellenfeest een groot succes!

Dineren

Vier het vrijgezellenfeest met een heerlijk hapje en drankje

Erotisch dineren

Dineren

Kom erotisch dineren bij Your Private Party en geniet van een ondeugend en prikkelend menu. Wij verzorgen jouw uitje tot in de puntjes, van een heerlijk driegangendiner tot aan een sexy ober of serveerster.

50 Shades Diner

Dineren

Smul tijdens het 50 Shades diner niet alleen van de unieke hapjes, maar kijk je ogen uit naar flinke biceps of heerlijke kontjes. Combineer een erotisch etentje ook met één van onze workshops, je vind ze onderaan de pagina.

POP Quiz Diner

Dineren

Kom genieten van een heerlijk driegangendiner en ga tegelijkertijd los op de grootste pop hits van de jaren 60 tot nu. Onze showmaster neemt jullie mee en zorgt samen met jullie  voor een geweldige avond.

WORKSHOPS

Dans, creatieve en erotische workshops

Dans

Actieve workshops

Heb jij altijd al in de huid van Magic Mike willen kruipen? Of is Coyote Ugly jouw lievelingsfilm? Dan is één van onze leuke workshops een goed idee. Als je zin hebt in een beetje actie, boek dan één van deze workshops!

Dansworkshop

Creatief

Creatieve workshops

Schuilt er een ware kunstenaar in jullie? Of je nu graag een naaktmodel wil schilderen of aan de slag wil met steentjes en glitters om een dildo te pimpen, alles is mogelijk! Dit wordt gegarandeerd een succes op jouw vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje.

Creatieve workshop

Erotisch

Spannende workshops

Wil je een workshop nét dat tintje extra geven? Mag het wel een beetje stout en houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is één van deze workshops een goede keuze. Maak van het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin een unieke belevenis.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?