Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Workshop buikdansen Rotterdam

Houd je van dansen en wil je een keer iets anders uitproberen? Dan is een workshop buikdansen in Rotterdam echt iets voor jou. Een leuke, uitdagende en sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeestje of gewoon een gezellige avond met vriendinnen. En natuurlijk ook een spannende workshop want buikdansen is iets wat je niet vaak zult doen. Toch kan iedereen de basisbeginselen aanleren. En het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. En een ding is zeker, tijdens een workshop buikdansen in Rotterdam wordt er heel wat afgelachen! Bij Frederikparty weten wij precies wat een goede workshop buikdansen inhoudt.

Wat is buikdansen precies?

Buikdansen, iedereen heeft het weleens gezien. Het is een dansvorm, afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Bij buikdansen lijkt het  vaak dat de lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar bewegen. Het gaat om het aanspannen en ontspannen van verschillende spieren. Eigenlijk je hele lichaam wordt uitgenodigd om te bewegen. Maar de nadruk ligt op de heupen en het bekkengebied, het centrum van het vrouwelijk lichaam. Tijdens het buikdansen zul je je dan ook op en top vrouwelijk voelen. Om te kunnen buikdansen hoef je gelukkig niet alleen maar jong, strak en sexy te zijn. Iedere vrouw, en zelfs ook mannen, kan leren buikdansen. Tijdens de workshop buikdansen in Rotterdam leren jij en je vriendinnen de technieken van deze sensuele dans. En wie weet ontdekken jullie wel een heel nieuw talent!

Wat houdt een workshop buikdansen in?

Je kent vast wel de sexy moves van Shakira in haar wereldberoemde videoclip Whenever.. Ze schudt op een speciale manier met haar heupen en haar buik rolt sexy op en neer. En dat gaan jij en je vriendinnen ook leren! Tijdens de workshop buikdansen in Rotterdam worden jullie begeleidt door een professionele dansexepert. Samen met haar gaan jullie proberen jullie vrouwelijkheid naar boven te halen op de klanken van Oosterse muziek. Of je nu jong of oud bent, deze workshop is voor iedereen geschikt! Buikdansen heeft een sexy imago omdat voornamelijk schaars geklede vrouwen hun buikdansmoves laten zien. Maar dat is een misverstand. Buikdansen kan sexy zijn maar is vooral een sensuele manier van dansen.

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop buikdansen in Rotterdam kun je bij Frederikparty voor nog meer sexy workshops terecht. Leer bijvoorbeeld hoe je moet twerken, strippen of sensueel dansen. Wil je nog een stapje verder gaan en heel veel lol maken? Volg dan onze speciale workshop aftrekken. Samen met je vriendinnen wordt dat zeker lachen, gieren en brullen. Zeker als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop buikdansen in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Frederikparty terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?