Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

DANSWORKSHOP

 

Workshop Buikdansen

Misschien heb je het al wel eens geprobeerd ''buikdansen'' en is het je gelukt, of snap je maar niet hoe Shakira en Beyoncé dit voor elkaar krijgen. Tijdens de workshop leer jij de technieken van deze sensuele Oosterse dans. Buikdansen laat je vrouwelijkheid helemaal naar boven komen, de soepele heupen komen tevoorschijn en je voelt je sexy. Kijk maar de videoclip ''Whenever'' van Shakira. Het is dan ook een geschikt uitje met vriendinnen of zelfs voor een vrijgezellenfeest. Zet de vrijgezel in het middelpunt en laat haar stralen op deze leuke, uitdagende en sportieve middag/ avond.

Over de workshop

Een dansexpert neemt jullie tijdens de workshop mee in alle fijne kneepjes van het buikdansen. Met de juiste vriendinnen en Oosterse muziek maken we er samen een spannende, leuke en leerzame workshop van. Wij van Your Private Party zorgen voor de speciale attributen. Denk aan rinkelende ornamenten en weelderige sluiers. Het totaal plaatje zorgt ervoor dat jullie jezelf echte buikdanseressen voelen.

Het is niet alleen een leuke workshop, maar hier leer je jouw vriendinnen ook nog beter kennen. Je ziet elkaar zo niet dagelijks en het is interessant om te zien wat iedereen allemaal kan. Wie weet worden er wel nieuwe talenten ontdekt!

Bij de workshop zit het volgende inbegrepen:

> Welkomstdrankje

> Duur 1,5 uur

> Groepsfoto

> Accessoires

Workshop Buikdansen
Workshop Buikdansen

De prijzen

Pakket 1

> Workshop tot 10 personen

> Certificaat

> Cadeau voor de vrijgezel

> Totaalprijs: € 275,-

Pakket 2

> Workshop tot 15 personen

> Certificaat

> Cadeau voor de vrijgezel

> Totaalprijs: € 350,-

Pakket 3

> Workshop tot 20 personen

> Professionele buikdans voor de vrijgezel

> Certificaat

> Cadeau voor de vrijgezel

> Totaalprijs: € 450,-

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?