Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Workshop burlesque Rotterdam

Houd je van dansen, teasen en lol maken? Dan is een workshop burlesque iets voor jou. Deze sensuele en verleidelijke workshop zorgt ervoor dat jij straks de sterren van de hemel danst. Bij Your Private Party wordt de workshop burlesque in Rotterdam gegeven door professionele dansinstructrices. Daarom is deze workshop ideaal voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of reünie met vroegere vriendinnen. Je bent sportief bezig, leert de sensuele bewegingen van burlesque dansen en maakt ook nog eens een hoop lol. Het wordt een middag om nooit te vergeten!

Wat houdt burlesque dansen in?

Bij burlesque draait het allemaal om iets waar vrouwen erg goed in zijn: verleiden. De dansstijl grijpt terug op de glitter en glamour van de jaren dertig en de pin ups van de jaren vijftig. Burlesque betekent letterlijk met een grap. De dans is theatraal en grappig en daarom echt entertainment. Het is een dansvorm waarbij verleiding voorop staat, maar de dansers houdt haar kleding aan. Het draait bij burlesque om verleiden en teasen, het is geen striptease. Het is een vorm van theater en weet glitter, glamour en humor te combineren. Iedereen heeft weleens van Moulin Rouge gehoord. In deze Parijse nachtclub was burlesque enorm populair.

Workshop burlesque is voor iedereen

Nu denk je vast, kan ik dat wel? Natuurlijk kunnen jullie dat! Iedere vrouw kan verleiden, dus ook burlesque dansen. En het gaat er tijdens de workshop burlesque in Rotterdam niet om wie de beste is maar het plezier staat altijd voorop. Deze workshop is niet voor niets een van de meest gekozen workshops door vrouwen voor hun vrijgezellenfeest. Je leert de sierlijke, verleidelijk en swingende dansmoves van een echte professionele choreograaf. Je weet dus zeker dat je de juiste technieken aanleert. De bedoeling is dat jullie aan het einde van de workshop met z’n allen stralen op de planken. Jullie geven een spetterend optreden en krijgen allemaal een eigen rol.  Een workshop burlesque is een leuke en intense beleving die bij iedere vrouw past. Ook als ze beweert dat ze absoluut niet kan dansen. Een workshop waar je ook later nog profijt van zult hebben. Op de dansvloer en misschien ook wel in de slaapkamer..

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop burlesque in Rotterdam heeft Your Private Party nog meer workshops voor je samengesteld. Leer hoe je moet twerken, strippen of sensueel dansen. Of volg een workshop striptease of buikdansen. Wil je nog een stapje verder gaan op het erotische vlak? Volg dan de populaire workshop aftrekken. Hartstikke leuk als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop burlesque in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Private Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?