Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

CREATIEVE WORKSHOP

 

 

Workshop Dikke Dames Schilderen

Op zoek naar een creatieve en originele activiteit voor jou en je vrienden, vriendinnen, collega's of zelfs voor een vrijgezellenfeest? De workshop dikke dames schilderen is misschien wel precies wat je zoekt. Misschien ken je de dikke dames al, misschien niet, maar de schilderijen zijn ontworpen door de Nederlandse kunstenares ''Gerdine Duijsens''.  De schilderijen zijn te herkennen aan zoals de naam al zegt, de dikke dames en kun je tegenkomen in winkels, restaurants en zelfs huiskamers. Ervaar tijdens deze workshop zelf hoe het is om deze schilderijen na te bootsen.

Over de workshop

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen om de schilderijen te maken. Tijdens de workshop word je begeleidt door een ware schilder expert die graag met jullie de technieken en fijne kneepjes deelt. Zo leren jullie snel om de creaties op papier of het doek te zetten. Het maakt niet uit wie je op dit moment mee neemt, we garanderen je een workshop met veel plezier.

Wij van Your Private Party zorgen voor de benodigde materialen en ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

Bij de workshop zit het volgende inbegrepen:

> Welkomstdrankje

> Duur 3 uur

> Groepsfoto

> Accessoires

 

Workshop dikke dames schilderen
Workshop dikke dames schilderen

De prijzen

Een workshop dikke dames schilderen duurt 3 uur en kun je volgen vanaf 8 personen. De kosten bedragen €39,50,- per persoon. Na de workshop mogen jullie de resultaten mee naar huis nemen.

Vanaf 15 personen ontvang je €100,- korting of een stripact cadeau!

Ben je geïnteresseerd? Boek dan vandaag nog!

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?