Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Workshop naaktmodel schilderen Rotterdam

Op zoek naar een creatieve en spannende workshop? Volg dan de workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam van Your Private Party. Ideaal voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Want wie wil dit nu niet, ongegeneerd een mannelijk naaktmodel van top tot teen bekijken? Daar droomt toch iedere vrouw van? De workshop naaktmodel schilderen is in Rotterdam dan ook erg populair. Vele vriendinnengroepen gingen je al voor. En wat blijkt, de workshop staat garant voor veel lachen, maar ook voor een flinke dosis creativiteit. Want je wilt dat mooie mannelijke naaktmodel toch wel een beetje goed op het doek krijgen.

Wat houdt de workshop in?

Ben jij belast met de organisatie van een vrijgezellenfeestje voor je beste vriendin? Dan wil je haar toch verrassen met een originele activiteit. En haar ook een beetje plagen, want dat hoort er nu eenmaal bij. Vertel bijvoorbeeld dat jullie voordat jullie aan de wijn gaan, eerst een tentoonstelling gaan bezoeken. Erg interessant allemaal.. maar dan ziet je vriendin schildersdoeken opgesteld staan. En als klap op de vuurpijl komt er een sexy mannelijk naaktmodel de ruimte inlopen. Zie je haar gezicht al voor je? Eigenlijk zou je dat ook op doek willen vastleggen! Als iedereen van de schrik bekomen is, gaan jullie aan de slag. Je wordt professioneel begeleidt, want je wilt natuurlijk ook wat leren. Je zal zien dat hoe beter je kijkt, hoe meer je over het mannelijk lichaam te weten komt. Ja, ook over wat normaal gesproken bedekt blijft. Je mag al je creativiteit gebruiken om het mannelijk model te vereeuwigen op doek. Daarin ben je helemaal vrij.

Mee naar huis

Je leert tijdens de workshop over verschillende schilderstechnieken, kleurgebruik en het mannelijk lichaam. Als je denkt dat jouw doek af is, mag je het aan het einde van de workshop mee naar huis nemen. Leuk voor boven de bank toch? Of misschien wil jouw partner ook een keer model staan? Je bent nu immers een ervaren kunstenaar. Een ding is zeker, je hebt tijdens de workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam enorm veel gelachen en geleerd. Het is een middag geworden die je niet snel zult vergeten! En gelukkig heb je als mooie herinnering je prachtig beschilderde doek nog.

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop naaktmodel schilderen  in Rotterdam kun je bij Your Private Party voor nog meer sexy workshops terecht. Houd je bijvoorbeeld van dansen? Leer dan twerken, burlesque dansen, buikdansen. Of wil je echt iets spannends gaan doen? Dan is er de workshop aftrekken. Dat wordt zeker een middag lachen, gieren en brullen. Erg leuk om te doen, zeker als je een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje moet organiseren. Informeer gerust naar de verschillende  mogelijkheden. Your Private Party heeft voor iedereen wel een geschikte workshop in huis.

Meer informatie

Interesse in een workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Private Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie in Rotterdam.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?