Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Workshop strippen Rotterdam

Wil jij je partner verrassen met een striptease? Volg dan de workshop strippen. In Rotterdam wordt deze gegeven door Your Private Party. Deze workshop is erg leuk om te volgen als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenmiddag hebt. Tijdens deze workshop leren jij en je vriendinnen hoe je sensueel kunt verleiden en vrouwelijk kunt bewegen. En op een sexy manier je kleren kunt uittrekken.  Een workshop strippen is in Rotterdam niet voor niets een populaire activiteit voor een vrijgezellenfeest. Want je leert niet alleen de kunst van het verleiden maar je maakt je ook nog eens een hoop lol. Want gezelligheid en humor staan altijd voorop bij een workshop van Your Private Party!

Wat houdt een workshop strippen in?

Strippen begint bij een zelfverzekerde houding en een sexy loopje. Zelfvertrouwen is ontzettend belangrijk. Bij strippen ontdoe je jezelf langzaam van kleding. Het is een spel van verleiding, je op en top vrouwelijk voelen, je partner helemaal gek maken. En het mooie is: iedereen kan het leren! Of je nu jong of oud bent.  Tijdens een workshop strippen in Rotterdam leer je de fijne kneepjes van de kunst van de verleiding. En je hoeft niet bang te zijn, je kleren blijven deze keer gewoon aan. We oefenen met bijvoorbeeld een stropdas of blouse over je eigen kleding. Uiteindelijk leer je een complete stripact waarmee jij je partner aangenaam kunt verrassen. Deze act is zo opgebouwd dat deze voor iedere deelneemster goed uit te voeren is. Je hoeft dus geen danservaring te hebben om de workshop strippen in Rotterdam te volgen. Tijdens de workshop bepaal alleen jij hoe ver je wilt gaan. Een hoop lol maken, veel lachen en ook nog wat leren. dat staat voorop tijdens de workshop strippen. In Rotterdam is deze workshop dan ook erg populair onder vrouwen.

Veel profijt van een workshop strippen

Samen met je vriendinnen werken aan je sexy moves levert natuurlijk een hoop lol op. Maar er zal af en toe ook best wat gene zijn, dat is absoluut niet nodig. De workshop wordt op geen moment ordinair. We leren je alle tips en tricks voor de perfecte stripact. Met wat plagen en uitdagen zet jij je partner vast en zeker in vuur en vlam. Je bent onweerstaanbaar en voelt je enorm sexy na het volgen van deze workshop. Misschien geef je zelfs wel een lapdance! Boek nu snel deze workshop strippen. In Rotterdam is deze workshop namelijk  vaak al snel volgeboekt.

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop strippen in Rotterdam kun je bij Your Private Party voor nog meer sexy workshops terecht. Of je nu wilt leren twerken, burlesque dansen, buikdansen of sensueel je heupen wilt leren bewegen, je kunt het allemaal leren bij ons. Erg leuk om te doen, zeker als je een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje moet organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.  Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop strippen in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Private Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?