Your Private Party

Telefoonnummer

+ 31 6 55 37 70 38

Adres

Frederikstraat 151, 3034 LH Rotterdam

 

 

 

Workshop twerken Rotterdam

Twerken is hot, volg daarom een workshop twerken Rotterdam. In Rotterdam kan dat bij Your Private Party. Dan kan jij voortaan je sexy moves laten zien op de dansvloer. De workshop twerken is in Rotterdam enorm populair als je een vrijgezellenfeest moet organiseren. Maar ook vriendinnengroepen volgen deze leuke en uitdagende workshop bij ons. Twerken is niet alleen sexy, maar ook een sportieve en gezonde activiteit. Dus waar wacht je nog op? Shake that booty!

Wat is twerken precies?

Wereldsterren doen het regelmatig op het podium, maar je ziet het ook in clubs, sportscholen en op de dansvloer. Twerken is een regelrechte hit. Bij deze sexy dansmove gooi jij al je vrouwelijke charmes in de strijd. Schudden met die billen! Twerken ziet er eenvoudig uit, maar het is een speciale techniek die je niet zomaar onder de knie hebt. Twerken is overigens al eeuwenoud, en afkomstig uit de Afrikaanse dans. Het werd pas echt bekend toen de populaire zangeres Miley Cyrus tijdens de MTV Awards deze opvallende dancemove aan de wereld liet zien. Twerken ziet er sexy uit, de nadruk ligt echt op je billen. En daar kijken mannen natuurlijk graag naar. Daarom kan het zeker geen kwaad om je twerk-skills te verbeteren tijdens een workshop twerken in Rotterdam.

Wat houdt een workshop twerken Rotterdam precies in?

In de eerste plaats zal er ontzettend veel gelachen worden. Want twerken heb je niet zomaar onder de knie. Zet je schaamte voorbij en ga er vol voor. Genant? Misschien voelt dat in het begin zo maar dat hoort er een beetje bij. Je hebt elkaar nog nooit zo zien dansen. En misschien schuilt er wel een groot talent achter jullie! Aan het einde van de workshop zijn jullie echte twerk-koninginnen! De workshop is voor iedereen te volgen, je hoeft heus geen danservaring te hebben of erg los in je heupen te zijn. En het gaat uiteindelijk toch om de lop die je samen hebt. Je krijgt professionele begeleiding want dansen is een sport. En nog meer goed nieuws: met een potje twerken verbrand je flink wat calorieën!

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop twerken in Rotterdam kun je bij Your Private Party voor nog meer sexy workshops terecht. Je kunt nog meer danstechnieken aanleren. Ga bijvoorbeeld burlesque dansen of volg een workshop buikdansen. Of wil je echt iets spannends gaan doen? Dan is er de workshop aftrekken. Dat wordt zeker een middag lachen, gieren en brullen. Erg leuk om te doen is ook de workshop naaktmodel schilderen. Zeker als je een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje moet organiseren. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden. Your Private Party heeft voor iedereen wel een geschikte workshop in de aanbieding

Meer informatie

Interesse in een workshop twerken in Rotterdam? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Private Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie in Rotterdam.

Weten hoe wij je kunnen helpen met een geweldig feest?